O nama

Kako je sve počelo…

Preduzeće Aroma pak  osnovanoka  je 1990. godine u Užicu kao zanatska radnja. Početak je vezan za proizvodnju pržene, fino mlevene kafe. To je podsećalo na malu, toplu bakinu kuhinju iz koje se prostirala fina aroma. Iskreni obožavaoci kafe su to i prepoznali i kafa Aroma pak je postala nezaobilazna u njihovoj svakodnevnici. Da bi kafa bila još slađa krenuli smo sa proizvodnjom ratluka po receptu starih majsotra.

Zbog uspešnog poslovanja i povećanog proizvodnog kapaciteta, sedište preduzeća je premešteno u proizvodnu halu na Beloj Zemlji, u blizi Užica.

soljica-kafe

pogon

Danas….

Osnovna delatnos Aroma pak d.o.o je proizvodnja bombonskih proizvoda(ratluk i žele), praškastih proizvoda (šlagovi, pudinzi,…), začina za jelo, začina za jelo, kao i pakovanje prehrambenih proizvoda široke potrošnje. Široku paletu proizvoda čine artikli visokog kvaliteta. Proizvodanja je zasnovana na primeni principa standarda HACCP-a koji potvrđuje bezbednost hrane. Svi zaposleni u preduzeću Aroma pak zanju da je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu. Timski radom i međusobnom podrškom sigurno koračamo u budućnost.